توسعه فرهنگ مشارکت بایستی درجامعه نهادینه شود

جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی به ریاست فرماندار شهرستان خمیر و با حضور معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی هرمزگان در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی به ریاست مراد زرهی، فرماندار شهرستان خمیر، با حضور آمنه همت معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرخمیر و اعضای شورا در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان خمیر، در جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی، بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ مشارکت در جامعه تاکید کرد و گفت: مسائل و چالش‌های موجود در این حوزه به‌ویژه در بخش توان‌بخشی و حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی، نیازمند همکاری و همدلی تمامی اقشار جامعه است.

زرهی همچنین ضمن تشکر از خیّرین و نیکوکاران که همواره در راستای حمایت از نیازمندان گام برداشته‌اند، افزود:منابع دولتی به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای موجود باشد بنابراین مشارکت‌های مردمی از جمله خیّرین و نهادهای غیر دولتی در راستای رفع مشکلات و تامین رفاه مددجویان، نقشی حیاتی و غیرقابل انکار دارد.

وی در ادامه گفت:مشارکت‌های مردمی باید بر اساس اولویت‌ها و نیازهای واقعی جامعه هدف هدایت و جذب شود تا در نهایت شاهد اثرات مثبت آن در کاهش مشکلات و توانمندسازی مددجویان باشیم.

فرماندار شهرستان خمیر در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت معیشت و مسکن مددجویان اشاره کرد و گفت:این وظیفه دینی، عرفی و انسانی ماست که بتوانیم در حوزه‌های مختلف به معلولان و جامعه هدف بهزیستی کمک رسانده و علاوه بر رفع نیازهای اساسی، کرامت انسانی این عزیزان را نیز حفظ کنیم.

در پایان جلسه، از خیّرین و نیکوکارانی که در حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی نقش‌آفرینی کرده‌اند، با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

کد خبر 148233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد